Bentley присвятила Баварії кабріолет Continental GTC

Компанія Bentley представила тематичну версію кабріолета Continental GT Convertible, присвячену найбільш відомому регіону Німеччини — Баварії.

Колірна схема автомобіля, побудованого в єдиному екземплярі ательє Mulliner, символізує прапор федеральної землі. За дизайн особливого Bentley Continental GT Convertible відповідав головний стиліст британської марки Штефан Зілафф.

Він надихався красою Баварії, тому для забарвлення кузова кабріолета вибрав «льодовиковий білий» колір (Glacier White), а для даху — «імперський синій» (Imperial Blue).

Ці відтінки наслідують кольорів прапора Баварії, візерунок якого також можна знайти на передніх крилах і підголівниках.
«Баварський» кабріолет можна відрізнити ще і 22-дюймовими колесами з пакету Mulliner Driving Specification, а також забраною хромованою сіткою решітки радіатора. Синьо-біла тема продовжується і в інтер’єрі: вишивка в стилістиці баварського прапора на підголівниках сидінь, на дверних панелях, центральній консолі, рульовому колесі та підлогових килимках — синя окантовка з контрастною білою строчкою. Завершує образ передня панель зі шпону, пофарбованого в колір Glacier White, мешкаючи синьою шкірою з подвійним простроченням.

У техніці ніяких змін. Під капотом кабріолета встановлений 6,0-літровий двигун W12 з двома турбінами, який видає 635 кінських сил і 900 Нм крутного моменту. Коробка — восьмідіапазонний «автомат».

До «сотні» Continental GT Convertible розганяється за 3,8 секунди і досягає максимальної позначки 333 кілометра в годину.